CV Lars Jørgensen

Fødselsår: 1968

Uddannelse: Dyrlæge

Uddannelsesår: 1995

Efteruddannelse: Led og knoglekirurgi, tandbehandling

Specialviden: Knogle og ledkirurgi, tænder

Jeg har derudover løbende været på kurser I blandt andet; ernæring, hud og allergi, blodanalyse og væsketerapi.

 

Du kan læse mere om mig og hvorfor jeg har valgt at være dyrlæge ved at klikke på ikonet "læs mere" længere nede på siden.

 

 

 

5 nørdede spørgsmål til Lars Dyrlæge

  1. Hvorfor er du blevet nørd inden for dyreverdenen? Når jeg tænker tilbage har jeg altid haft en tilknytning til dyr. Store dele af min familie har levet af landbrug. Min kusine og hendes mand havde en gård med malkekvæg, grise, katte og ikke mindst hunde, hvor jeg tilbragte mange weekender og ferie, så dyr har altid optaget mig meget. Første gang jeg kan huske, at jeg vil være dyrlæge er i 5. klasse. 

  2. Hvad kan du allerbedst lide at nørde med? Jeg er ret vild med kirurgi i alle afskygninger og har specialviden inden for orthopædi. Tandbehandling er ligeledes en af min nørd områder. Jeg er som udgangspunkt vild med kirurgi og tandbehandling, fordi det kræver stor akkuratesse. Jeg elsker, at få et benbrud sat perfekt sammen. Jeg brugere hellere 5 minutter ekstra for at få bruddet sat perfekt sammen, fordi jeg syntes, at det er sjovt. Og fordi jeg ved, at det pågældende dyr får et bedre ben bagefter.

  3. Hvornår er du sidst blevet klogere? Jeg har inden for det sidste år flere gange været på Århus Dyrehospital for at deltage i led- og knogleoperationer. Det gav nogle generelle små fif og et endnu bedre grundlag i forbindelse korsbåndsoperation med TTA teknik.

  4. Hvilke dyr har du selv? Jeg har en engelsk staffordshire bullterrier. Stødte på racen hos en god veninde og da hendes hund fik hvalpe, ja så fik jeg Alvin. Hund som ejer eller ejer som hund.

  5. Hvad ved de færreste om dig? Hmm, Jeg er ret vild med at bygge / renoverer hus. Er lidt af en ”skabshåndværker” og det skal helst være lavet korrekt. Jeg bryder mig ikke om ufærdige eller halve løsninger.

Er du også en nørd?

Nørd er slang for en person med en stor interesse for et enkelt eller flere emner.