Aut. Veterinærsygeplejerske Fie Bach Møller Thomsen

Veterinærsygeplejerske Fie - Dyrehospital Herning

Forskning viser, at en hunds blik kan gøre dig lykkelig. Og er der en, der er en glad og lykkelig hundeejer, så er det Fie. Hun lever et rigtigt hundeliv med sin store passion for hundesport sammen med din Papillon Bobby. Spørg efter Fie, hvis du ønsker tips til, hvordan du styrker kontakten mellem dig og din hund.

CV

Fødselsår: 

1987

Uddannelse:

Aut. Veterinærsygeplejerske (2010)

5 nørdede spørgsmål

  1. Hvorfor er du blevet nørd inden for dyreverdenen? 

   Jeg kan simpelthen ikke forestille mig et liv uden dyr! Derfor var det naturligvis også oplagt at søge en uddannelse inden for deres verden. Selv er jeg vokset op med en hund og har også min egen i dag. Er der noget bedre end at komme hjem til betingelsesløs kærlighed?

 

  1. Hvad kan du allerbedst lide at nørde med?

   Jeg elsker alle aspekter ved jobbet som veterinærsygeplejerske, men dyrker i sær de tekniske sider inden for faget.

 

  1. Hvornår er du sidst blevet klogere?

   Hunde er min store passion. Jeg har senest uddannet mig inden for hundemassage. Den kompetence anvender jeg til at gøre stressede hunde mere afslappede under såvel konsultation som indlæggelse. Men hundemassage er også interessant til at forebygge problemer i bevægeapparatet.

 

  1. Hvilke dyr har du selv?

   Jeg har en Papillon, der hedder Bobby. Han er altid fuld af krudt og godt humør, som det er umuligt ikke at blive smittet af. Vi dyrker rally sammen – en hundesport, der er i familie med agility, hvor vi sammen skal gennemføre en stribe af øvelser på en bane. Rally har fokus på det positive samarbejde mellem hund og hundefører – og det kan jeg rigtig godt lide. Og Bobby elsker det!

 

  1. Hvad ved de færreste om dig?

   De fleste ved, at jeg elsker hunde og hundetræning. Men der er ikke mange der ved, at jeg også går til flugtskydning. Det er en sjov og meget vanedannende sport – og lidt af en familiesvaghed, som vi nyder at dele sammen.