Aut. Veterinærsygeplejerske Karina Märcher Egholm

Veterinærsygeplejerske Karina - Dyrehospitalet Midtvest Herning

Hvis vi ikke kan finde Karina, skal vi blot gå en tur ned til de indlagte patienter. Hun har et stort omsorgsgen og elsker at hjælpe de indlagte dyr med at stresse ned og få en god oplevelse. Det er også hende, der står for at indkøbe legetøj til aktivering i vores Petshop – altid en god vej til at kæle for dyrene.

CV

Fødselsår: 

1974

Uddannelse: 

Aut. Veterinærsygeplejerske (1997)

5 nørdede spørgsmål

  1. Hvorfor er du blevet nørd inden for dyreverdenen? 

   Jeg oplevede venskabet, trygheden og det store bånd mellem børn og dyr med min første pony som 11-årig. Senere var jeg i praktik på to dyreklinikker i Australien, hvor jeg virkelig blev introduceret til faget. Herefter var der kun ét at gøre: Jeg ville være veterinærsygeplejeske!

 

  1. Hvad kan du allerbedst lide at nørde med?

   En af mine store interesser er korrekt ernæring til hunde og katte. Jeg ved, hvor stor en forskel den rette og desværre også forkerte diæt kan gøre for syge dyr – ikke mindst for allergipatienter, som min egen hund tilhører. Et andet vigtigt område for mig er sund livsstil og mental aktivering, hvor jeg ofte drager mange paralleller mellem dyr og mennesker. Det er enormt spændende, og jeg tænker hele tiden i disse områder, uanset hvad jeg foretager mig.

 

  1. Hvornår er du sidst blevet klogere?

   Ernæringskurserne hos Virbac har specielt åbnet mine øjne for vigtigheden af at give animalsk protein til både hunde og katte. Protein er mere eller mindre byggesten til alt i kroppen og derfor ekstremt vigtigt for at oparbejde et stærkt immunforvar.

 

  1. Hvilke dyr har du selv?

   Jeg har en Staffordshire Bull Terrier. Hun er en lille livsnyder, som elsker alle de kys og kram vores to børn giver hende. Vi var så heldige at få Fika. Hun skulle have været brugt til avl, men kunne desværre ikke bruges, da hun havde allergi. Jeg kunne bare ikke bære, at hun skulle returneres til avler eller aflives. Derfor er hun hos os i dag og trives i bedste velgående.

 

  1. Hvad ved de færreste om dig?

   At jeg for år tilbage besøgte en gammel og klog indianerkvinde. Hun fortalte mig, at jeg kunne tale med dyr, og at det var mit kald…