Dyrlæge Lars Jørgensen

Dyrlæge Herning Lars Jørgensen

Hvis der fandtes mesterskaber inden for papirklip, ville vores dyrlæge Lars Jørgensen være en kandidat som vinder. Den besindige og rolige jyde mestrer skalpellen til nørdet præcision, når han arbejder med sine nicher inden for tandkirurgi og ledkirurgi.

CV

Uddannelse: 

Dyrlæge (1995)

Efteruddannelse:

Løbende kurser inden for tænder samt knogle- og ledkirurgi

Specialviden:

Tandbehandling af hunde, katte og gnavere

5 nørdede spørgsmål

  1. Hvorfor er du blevet nørd inden for dyreverdenen? 

   Jeg har altid været tilknyttet dyr og tilbragte mange af mine barndomssomre blandt kvæg, grise, katte og hunde hos min familie på landet. Jeg har drømt om at være dyrlæge siden 5. klasse.

 

  1. Hvad kan du allerbedst lide at nørde med?

   Jeg er efteruddannet inden for ortopædi med specialviden inden for knoglekirurgi og ledkirurgi. Derudover har jeg de seneste år efteruddannet mig inden for tænder og udfører alt fra almindelig tandrensning til mere komplicerede indgreb i tænder og kæbe. Alt for mange hunde og katte går rundt med smertefulde tandsygdomme, som vi heldigvis kan hjælpe.

 

  1. Hvornår er du sidst blevet klogere?

   Omsorg for kæledyr er en naturlig forudsætning for mig – viden er min motivation. Jeg samarbejder med specialister ved Århus Dyrhospital og deltager løbende i operationer inden for knogler og led. Jeg har senest fået nye tips til at optimere korsbåndsoperationer med TTA teknik.

 

  1. Hvilke dyr har du selv?

   Jeg har en Engelsk Staffordshire Bullterrier. Jeg fik et virkelig positivt bekendtskab med racen hos en god veninde, så da hendes hund fik hvalpe, fik jeg Alvin.

 

  1. Hvad ved de færreste om dig?

   Jeg elsker at bygge og renovere hus. Jeg var nok blevet håndværker, hvis jeg ikke havde valgt at læse veterinærmedicin.