Hundevenlig dyreklink i Herning hjælper din bedste ven

Hund der løber Dyrehospital Midtvest

Vi er vilde med hunde hos Dyrehospitalet MidtVest og vil gøre vores ypperste for at din hund får et godt hundeliv. 

For mange mennesker er hunden deres bedste ven. I mange familier indgår hunden også på linje med andre familiemedlemmer. Det går ikke mindst op for mange den dag, hvor hunden bliver syg. Så ønsker du at komme til en dyrlæge, som du har tillid til, og som har viden og faciliterer, der sikrer den mest optimale behandling.

Dyrehospitalet MidtVest og Ikast Dyreklinik er de klinikker i dit lokalområde, der har den højeste grad af efteruddannelse af dyrlæger.

Vi har en fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte. Derudover har vi certificerede dyrlæger i diagnostik og behandling af kræft og øjensygdomme.

Det betyder, at vi tilbyder dig den mest opdaterede viden inden for hundesygdomme. Men derudover har vi også de mest moderne undersøgelsesapparater - herunder digital røntgen, scannere, endoskoper, blodprøveapparater og mange flere. 

Alt dette sikrer dig og din bedste ven den bedste service og de mest optimale muligheder for diagnostik og behandling.


Vi tilbyder

... både forebyggende undersøgelser, diagnostisering og behandling af din hund.
  • Kirurgisk behandling
  • Medicinsk behandling
  • Røntgenundersøgelse
  • Scanning

Desuden har vi specialviden om:
Dyrenes beskyttelse logo rød/hvid Førstehjælp til kæledyr

Dyrenes Beskyttelse på www.dyrenesbeskyttelse.dk/, har skrevet en folder med gode råd til, hvordan du bedst håndterer sygdom og ulykker hos kæledyr.

Hund med dårlig ånde - Dyrehospitalet Midtvest Dårlig ånde er et dårligt tegn – også for dyr

Et af de symptomer, der oftest bliver undervurderet, er dårlig ånde. Mange tror, at en hund eller kat fra naturens side har dårlig ånde. Men det er ikke tilfældet. Forebyg dårlig ånde og sygdomme i mundhulen med tandbørstning.

Kvinde på gåtur med hund - Dyrehospitalet Midtvest Vores kunder anbefaler os

”Efter en grim oplevelse ved en lokal dyrlæge, var både Koda og jeg nervøse og mega bange for at komme til dyrlæge. Men takket være jer i Herning, er jeg slet ikke nervøs mere. I er så dygtige og tager jer tid til, at hunden bliver vant til jer. Sætter jeg stor pris på. Tusind tak. Kører gerne den lange vej.” - Kristina Åkerstrøm Jensen