Optimal behandling af din kat, når den bliver syg

Kat med blå-grønne øjne - Dyrehospitalet Midtvest

Leder du efter en kattevenlig dyreklinik? Dyrehospitalet MidtVest tilbyder rolige og professionelle omgivelser til din kat. 

Mange katteejere er nervøse over at skulle transportere deres kat til dyrlæge. Katten bryder sig om at skulle væk fra sit vante territorium, ind i en transportkasse og hen til et ukendt miljø med fremmede dufte, dyr og mennesker. Det er vi bevidste om, og derfor gør vi vores ypperste for, at din kat får en positiv oplevelse hos os. 

Vi har blandt andet opdelt vores venteværelser i en afdeling for hunde og katte, så vi skærmer din kat for duften og synet af hund. 

Vi anvender også naturlige feromoner i konsultionen til at berolige din kat. Duftspor, der skaber et rart og trygt miljø for din kat. 

Derudover møder du udelukkende dyrlæger, der har efteruddannet sig inden for smådyr og er opdateret med den nyeste viden inden for sygdomme og lidelser hos katte.

Alt dette betyder, at du som katteejer får den optimale rådgivning og behandling. 

Vi tilbyder

Forebyggende undersøgelse, diagnostisering og behandling af kat:

  • Kirurgisk behandling
  • Medicinsk behandling
  • Røntgenundersøgelse
  • Scanning

Desuden har vi specialviden om:

Dyrenes beskyttelse logo rød/hvid Førstehjælp til kæledyr

Dyrenes Beskyttelse på www.dyrenesbeskyttelse.dk/, har skrevet en folder med gode råd til, hvordan du bedst håndterer sygdom og ulykker hos kæledyr.

Tandresorptioner hos katte

Halvdelen af alle katte lider af tandresorptioner. Ja, det er hver anden kat! Det er en smertefuld sygdom, der nedbryder kattens tandrødder nedefra. Fordi tandlidelsen sidder i rødderne og typisk er uden synlige symptomer, bliver den ofte opdaget først opdaget, når tilstanden er kritisk. Den eneste måde at undersøge, om din kat har tandresorptioner, er ved at tage røntgenbilleder af tandsættet. Kontakt din dyrlæge, hvis du ønsker sikkerhed og tryghed. Måske lider din kat allerede under det – uden du ved det? Vidste du, at op mod 80 % af voksne katte udvikler tandproblemer? Læs mere om tandsygdomme hos katte på netdyredoktor.dk