Vi indrømmer gerne, at vi er nørder

Kald os bare nørder Dyrehospitalet Midtvest Herning

Vi tror ikke, at vi ved en masse om kæledyr. Vi ved det. Faktisk er vi eksperter i sygdom hos hund og kat. Men vi vil gerne være endnu klogere på dyr. Og det bliver vi.

Undskyld, vi ved mest om dyr!

Hvis du allerede er kunde på et af vores dyrehospitaler i Ikast eller Herning, har du sikkert set vores T-shirts med sætningen herover.

Vi synes, at ordene fortæller rigtig godt, hvem vi er som dyrlæger. Vi er grundige, fordi vi ikke kan lade være. Og så har vi hundrede procent fokus på dit dyr, når du kommer til sundhedstjek eller behandling hos os. Derfor undskylder vi på forhånd, hvis du føler, at du kommer i anden række.

Læs mere: 9 ud af 10 kunder anbefaler os som dyrlæge

 

Dyrehospitalet MidtVest dyrker dyr

Vi har en svaghed for professionalisme, flid og ærlighed. Vi tror på, det er vigtigt at gøre sig umage - og vores erfaring viser, at det kan redde dyreliv.

Derfor er det også et bevidst valg, at vi udelukkende har ansat faguddannet personale inden for den veterinære branche. Det betyder, at du er sikker på den bedste rådgivning og behandling af autoriserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Vi er nørder og prioriterer efteruddannelse højt. Du kan derfor forvente, at vi har den nyeste viden om sygdom og behandling af dyr. Det er vigtigt for os, at vores hoved eller hænder aldrig kommer til at arbejde efter autopilot - uanset, hvor erfarne vi bliver. Vi kan altid blive et knurhår bedre. 

Læs mere: Hvem er Lars Dyrlæge?

Kat med briller på Er du også en nørd?

Nørd er slang for en person med en stor interesse for et enkelt eller flere emner.

Øjendyrlæge til hunde Har dit kæledyr fået et øjentjek?

Har du bemærket, om dit kæledyr blinker med øjnene? Er øjet rødt? Eller har det tendens til flåd? Så vil en øjenundersøgelse hos vores dygtige øjenpaneldyrlæge være fornuftig. Ved alvorlige øjensygdomme er tid en faktor for at nå at redde synet.