7, 9, 13… Har du forsikret dit kæledyr?

Der findes mange tilbud på forsikring af kæledyr. Tjek vores tips til en god forsikring af din hund og kat. 

Sygeforsikring... Livsforsikring... Ansvarsforsikring... Der er mange typer af forsikringer til kæledyr på markedet og mange overvejelser at gøre sig som kæledyrsejer.

Nogle forsikringsselskaber tegner kun forsikring på raske dyr eller unge dyr. Men det er forskelligt. Derfor er det en god ide at kontakte flere forskellige selskaber – og nærlæse betingelserne. Se link til forsikingsoversigten i Dyrlægemagasinet nederst på siden. 

Hvad koster en forsikring til hund og kat?

Prisen på en forsikring afhænger af forsikringsselskab, dyregruppe, race og så videre. Men flertallet af sygeforsikringer koster under tre kroner om dagen. Derudover er det en god tommelfingerregel, at prisen falder, jo yngre dit kæledyr er. 

Få op til 25% rabat på dine forsikringer til dit kæledyr

Har du tegnet et abonnement på vores sundhedsordning AniPlan? Som abonnent får du automatisk rabat på forsikring af din hund kat hos Dyrekassen Danmark. 

Som AniPlan-abonnent får du: 

  • 15% rabat det første år
  • 10% rabat de følgende år

Er din hvalp eller killing medlem af AniPlan og endnu ikke 16 uger? Så giver Dyrekassen Danmark yderligere 10% rabat resten af livet. 

Læs mere: Forsikring af kæledyr 
Læs mere: AniPlan

Dyrenes beskyttelse logo rød/hvid Få hjælp til regningen fra Dyrenes Beskyttelse

Vidste du, at du som medlem af Dyrenes Beskyttelse kan få op til 50 procent tilskud til din regning, hvis din økonomi er lidt stram? Derudover får alle medlemmer 10% rabat på forsikringer hos Agria. Uanset, om du har forsikring i forvejen eller ej, kan vi kun opfordre til et medlemskab til Dyrenes Beskyttelse, der kæmper for dyrs velfærd.

Kvinde omfavner hund - Tryghedsforsikring Dyrlæge Midtvest Kender du vores Trygheds-Konto?

Du har mulighed for at splitte din regning op over ti måneder – uden ekstra gebyrer, omkostninger eller overraskelser med småt. Det eneste krav er, at din regning skal være på minimum 2000 kroner. Lyder både trygt og godt, ikke?