7, 9, 13… Har du forsikret dit kæledyr?

Der er mange tilbud på forsikring af hund, kat, kaniner og mange andre dyr på markedet. Tjek vores guide til at vælge en god forsikring til din gode ven.  

Sygeforsikring. Livsforsikring. Ansvarsforsikring. Der er mange forsikringer til kæledyr på markedet og mange overvejelser at gøre sig som kæledyrsejer.

Nogle forsikringsselskaber tegner kun forsikring på raske dyr eller unge dyr. Men det er forskelligt. Derfor er det en god ide at kontakte flere forskellige selskaber – og nærlæse betingelserne!

Dyrlægegruppen MidtVest vil ikke fremhæve en et forsikringsselskab frem for andre. Men Forbrugerrådet Tænk har skrevet en artikel med tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger forsikring.

Læs mere: Forsikring af kæledyr

 

Hvilket forsikringsselskab er bedst til dig og dit kæledyr?


Dyrlægemagasinet har lavet en oversigt over priser på forsikringer, hos de forsikringsselskaber, der forsikrer dyr. Det er nemlig ikke alle, der gør det.

Kan du undvære tre kroner?
Prisen på forsikring afhænger af forsikringsselskab, dyregruppe, race og så videre. Men flertallet af forsikringer koster under tre kroner om dagen.

Læs mere: Hvad er forskellen på billig og dyr dyrlæge?

Få hjælp til regningen fra Dyrenes Beskyttelse

Vidste du, at du som medlem af Dyrenes Beskyttelse kan få op til 50 procent tilskud til din regning, hvis din økonomi er lidt stram? Derudover får alle medlemmer 10% rabat på forsikringer hos Agria. Uanset, om du har forsikring i forvejen eller ej, kan vi kun opfordre til et medlemskab til Dyrenes Beskyttelse, der kæmper for dyrs velfærd.

Kender du vores Trygheds-Konto?

Du har mulighed for at splitte din regning op over ti måneder – uden ekstra gebyrer, omkostninger eller overraskelser med småt. Det eneste krav er, at din regning skal være på minimum 2000 kroner. Lyder både trygt og godt, ikke?