Øjne: Vi hjælper dit kæledyr med øjensygdomme og øjenlidelser

Hos Dyrehospitalet MidtVest tilbyder vi øjenundersøgelser og øjenbehandling ved en af Danmarks få eksperter inden for øjenlidelser og øjensygdomme hos kæledyr.

Et stort antal kæledyr mister deres syn hvert eneste år. Mange på grund af ulykker, men flere desværre også på grund af mangelfuld eller forkert behandling af en øjenlidelse eller øjensygdom. 

Autoriseret Øjenpaneldyrlæge i Herning

Anne Svane har taget en efteruddannelse som Øjenpaneldyrlæge og er dermed den ene af blot tyve dyrlæger i Danmark. Hun er blandt andet autoriseret til at udrede og behandle arvelige og ikke arvelige øjensygdomme og øjenlidelser – ikke mindst i forhold til avl af hunde.

Anne Svane modtager også henvisninger fra andre dyrlæger og dyrehospitaler til øjenlysning, øjenbehandling og kirurgiske indgreb i øjne og øjenomgivelser. 

Læs mere om Anne Svane
Book en øjenlysning som opdrætter

Sådan passer du bedst på dit kæledyrs øjne

Nogle øjenproblemer er mindre alvorlige og kan let behandles med medicin, når dyrlægen har stillet den rette diagnose. Andre kræver resolut handling og måske et kirurgisk indgreb hos en dyrlæge, der er uddannet øjenspecialist.

Grundlæggende anbefaler vi, at du booker tid til et årligt sundhedstjek, hvor vi også tjekker dit kæledyrs øjne for tegn på forandringer, sygdomme og lidelser. Derudover kan du med fordel læse vores artikler med tips til at spotte øjenproblemer hos dit kæledyr her på hjemmesiden.

 

LÆS OGSÅ
De mest hyppige øjensygdomme hos kæledyr
Advarsel: Derfor er det farligt at røre dit kæledyr i øjet
Nej, du bør ikke selv behandle dit kæledyr for øjenbetændelse

 

Sparegris - Spar penge på Dyrehospitalet Midtvest Betal regningen senere!

Vi tilbyder en attraktiv finansieringsordning. Ja, det hedder det med et fint ord. Faktisk er det blot et tilbud om, at splitte din regning op over flere måneder – uden ekstra omkostninger.

Gråhårede Hund der ligger ned - Dyrehospitalet Midtvest Har dit kæledyr forandret sig?

Ændret adfærd er ofte et klassisk symptom på sygdom. Har du eksempelvis observeret, at din hund sover mere og er mindre legesyg? At din kat spiser mindre og er mindre aktiv? Så kan det være en god idé at få et helbredstjek hos dyrlægen.