Hjælp til akutte og kroniske skader og lidelser i dit kæledyrs knogler og led

Søger du en dygtig ortopædisk dyrlæge? Lars Jørgensen fra Herning har specialiseret sig i ledproblemer hos hunde og katte. 

Flertallet af dyrlæger kan gennemføre en klinisk undersøgelse af dit kæledyr og agere førstehjælp ved en akut skade. Men det er de færreste dyrlæger, der kan diagnosticere og behandle lidelser, sygdomme og brud i knogler, led, muskler, ledbånd og sener, da det kræver særlig viden og erfaring. 

Dyrlæge Lars Jørgensen modtager et stigende antal af hunde og katte som henvisningspatienter med ledsmerter, ledproblemer og ledskader fra flere dyreklinikker og dyrehospitaler i Midtjylland. 

Hvad kan en ortopædisk dyrlæge hjælpe med?

Listen over typiske ledproblemer og ledskader hos hunde og katte er desværre lang. Her er eksempler på, hvad vi kan hjælpe dit kæledyr med hos os: 

  • Patellaluxation (Løs knæskal)
  • Osteochondrose (Vækstforstyrrelse)
  • Hofteledsdysplasi (HD)
  • Korsbåndsskade (TTA)
  • Meniskskade
  • Ledbåndsskade 
  • Knoglebrud 
  • Gigt 

Derfor skal du tage gigt hos dit kæledyr alvorligt

Gigt er en af de mest udbredte og meget smertefulde ledsygdomme hos kæledyr. Gigten optræder hyppigst i albueled, knæled, hofteled, haseled og tåled hos hunde og katte.

Sygdommen kan være svær at opdage for dig som ejer, da den kommer snigende. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på selv små forandringer i dyrets adfærd og kontakter din dyrlæge, så du kan bremse sygdommens udvikling og lindre smerterne.  

På dyrehospitalet kan vi blandt andet stille en gigtdiagnose med digital røntgen og hjælpe med smertelindrende medicin, laserterapi og en specialudviklet diæt til ledpatienter. 

Hvornår er det alvorligt, at din hund eller kat halter? 

Halthed og stivhed er de mest almindelige symptomer på gigt, men også andre problemer og skader i knogler, sener og led. Hvis haltheden ikke forsvinder efter nogle dage eller bliver værre, bør du kontakte din dyrlæge. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores dyrlæge Lars Jørgensen og høre, hvordan han kan hjælpe netop dit kæledyr med eventuelle ledproblemer. 

 

Boston Terrier Hund på besøg - Dyrelæge Herning Det er let at skifte dyrlæge

Er du usikker på, om din dyrlæge giver dig den bedste og ypperste behandling? Så er det let at skifte dyrlæge til os. Book en tid på telefon 70225622. Så sørger vi for at rekvirere din journal hos anden dyrlæge.

Mønter - Billig forsikring Dyrlæge Herning-Ikast Populær afdragsordning

Vidste du, at du kan udskyde betalingen af din regning – uden ekstra omkostninger? Det eneste krav er, at du køber for minimum 2000 kroner. Om du shopper for foder, tilbehør eller behandling er op til dig.